Workshop Google Ads

Workshop Google Ads

Over middag skal jeg deltage i en workshop, arrangeret af IVÆKST. Jeg glæder mig til at lære, hvordan jeg laver kampagner på Google Ads. Især nu, hvor jeg både kan bruge det privat til min hjemmeside og arbejdsmæssigt til at bidrage til, at Collector Ivs kommer godt fra start. 

For 3 måneder siden var jeg novice på dette område – nu har en helt ny verden åbnet sig for mig. En spændende verden, som jeg gerne vil lære bedre at kende og som passer godt til mig. At arbejde selvstændigt ved en PC’er med ord og konkrete opgaver – det er lige mig. 

 

Google Ads

Konto oprettet

For at deltage på kurset skal jeg oprette en  konto på Google Ads – så det har jeg selvfølgelig gjort. IVÆKST, der er kurser og rådgivning til små virksomheder og iværksættere, har lavet en fin guide til kontoopsætning, så det var nemt at gå til.

Senere i dag forventer jeg at være klar med min første Google Ads kampagne. Jeg håber, at jeg får en god forståelse for at finde nogle beskrivende keywords, så siden kan blive så synlig som muligt. 

Selvom der sker meget omkring mig lige nu, så glæder jeg mig til dette kursus. Privat må det være de nemme løsninger, der prioriteres, så går det hele meget lettere. Jeg vil gerne lære nyt, men skal også hele tiden finde balancen i at 3 timers kursus svarer til en hel arbejdsdag eller mere energimæssigt. Det er min udfordring og den forsøger jeg at takle efter bedste evne.

Jeg glæder mig til at jeg snart kan tilføje endnu et IT kursus under fanen Uddannelse og kurser. Det bliver dog ikke i aften, men i nærmeste fremtid.

Skriv en kommentar

Call Now Button40876398