Tak for nu Collector-Friends!

Vigtigheden af at være tro over for egne værdier

 

Efter knap 11 mdr. som registreringsassistent hos Collector-Friends er vores samarbejde nu ophørt pr. 01.08.2019.

Det har været nogle spændende og lærerige måneder, hvor jeg har fået mulighed for at bruge mine kompetencer på mange forskellige områder. 

Hovedopgaven har været indscanning og registrering af frimærker samt oplæg af frimærker på eBay og på Collector-Friends hjemmeside. Desuden har jeg været med indover især ved markedsføring på de sociale medier, SoMe, men også udført HR-opgaver samt lettere bogholderi. Lidt rengøring og oprydning gik jeg heller ikke af vejen for, så alt i alt mange forskelligartede opgaver.

Desværre blev jeg nødt til at afbryde samarbejdet, da nogle af mine basis-værdier ikke stemte overens med Collector-Friends værdier. Jeg forsøgte at se bort fra det, da jeg var oprigtigt glad for mit job. Det lod sig blot ikke gøre i længden, da det er nogle grundlæggende værdier for mig, som har betydning for min trivsel på arbejdspladsen. Derfor valgte jeg at sige op.

Så jeg har lært, at jeg skal være trofast overfor de værdier, som jeg sætter højt på en arbejdsplads og ikke lade mig forblænde af spændende arbejdsopgaver og udviklingsmuligheder.

Hvad der skal ske herefter, det må tiden vise. Jeg er optimist og ser frem til nye udfordringer. Nu med en erfaring mere i bagagen.

Skriv en kommentar

Call Now Button40876398