Glæde – og tålmodighed

Tålmodighed på prøve…

Jeg bobler af glæde og må væbne mig med tålmodighed. For uden noget på skrift bør jeg ikke fortælle omverdenen, at jeg har fået en praktikaftale. Men det har jeg altså, en mundtlig aftale, med vidne på (virksomhedskonsulent fra fleksjobgruppen).

I dag er det torsdag – og det er næsten 3 døgn, siden jeg var til jobsamtale. Forhåbentlig dukker der en bekræftelse op i indbakken i dag eller i morgen. Jeg kan næsten ikke vente. Maven er fyldt med sommerfugle og jeg er spændt på, hvad næste uge bringer.

Glæde_smiley_praktikaftale
Glæde - praktikplads i hus

Praktikaftale

Torsdag den 13. september begynder min 4 ugers praktik. En praktik, som munder ud i en fastansættelse, hvis begge parter er tilfredse med forløbet.

Mit førstehåndsindtryk er godt. Stemningen under jobsamtalen var god, afslappet, og hyggelig. Det er umiddelbart ikke er det, som  man forbinder en jobsamtale med. Ikke desto mindre var det en rigtig rar samtale, hvor vi kom langt omkring og måtte have virksomhedskonsulenten til at afbryde den, da næste samtale snart fandt sted.

Jeg glæder mig til at komme i gang og er sikker på, at den skriftlige del, blot er en lille detalje, der skal på plads. Min arbejdsgiver bød mig nemlig velkommen i firmaet og gav udtryk for, at han også glædede sig til, at jeg skulle starte i næste uge.

Glæde

Når man er glad og stolt over noget, så er det en glæde at kunne fortælle omverdenen om det. Jeg sidder med et smil på læben, imens jeg skriver dette indlæg. Nu måtte det altså ud, så må vi se, hvor mange der rent faktisk læser mit indlæg på hjemmesiden og spørger ind til det. Jeg skriver det ikke andre steder, indtil den skriftlige aftale er i hus.

Så jeg glæder mig – tingene flasker sig og apropos flaske, så må jeg hellere få nogle bobler på køl. At nyde et godt glas cava med min mand, det er jo oplagt her i den kommende weekend. 

Skriv en kommentar

Call Now Button40876398