Erfaring med hjemmeside – og velkommen!

Min erfaring:

Mit første indlæg var en absolut “ommer”. En klassisk måde at byde velkommen til min hjemmeside på, men uden værdi for søgemaskiner. Heldigvis har jeg lært meget siden juni måned. Derfor denne tilføjelse, skrevet den fredag 7. september 2018.  Jeg er stadigvæk nybegynder, men megen erfaring rigere. Emnet er blot så stort, at man kan leve af udelukkende at lave SEO, hvilket der er rigtigt mange der gør.

“Erfaring er ikke altid den rareste læremester, men det er helt sikkert den bedste” Ukendt citat. Flere citater om emnet kan findes her: “Ordsprog og citater”

Her får I min velkommen-til-side i original version. Det ville være synd at slette det, blot for at virke smart. Det er menneskeligt at fejle og blive klogere af sine fejl

Uden erfaring:

Hej!

Jeg hedder Lisbeth

Dette er mit første indlæg på min allerførste hjemmeside. Formålet med siden er at jeg skal finde et nyt arbejde.

Min hjemmeside er under udarbejdelse. Der er dog allerede mange informationer, så tag et kig rundt og kontakt mig, hvis du er interesseret.

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og en uformel snak.

Velkommen til www.lisbeth.nu

Skriv en kommentar

Call Now Button40876398