Det betaler sig

Kampagne:

“Det betaler sig” er en kampagne Aarhus kommune lige har sat i værk for at få flere i arbejde og gøre virksomhederne opmærksom på, at de kan få hjælp til at finde den rette medarbejder. “Det betaler sig”

Min indsats:

“Det betaler sig at ansætte mig”, er min egen kampagne for at komme i job. Jeg har skrevet opslag på LinkedIn og Facebook for at gøre arbejdsgivere opmærksomme på, at de kan få hjælp til de ekstra opgaver, som de ikke selv kan nå. Blot ved at ansætte mig ca. 15 timer om ugen i et fleksjob.

Gevinst:

Om det er virksomheden eller mig, der er den store vinder, det vil jeg lade være usagt. Men det kan helt sikkert betale sig at ansætte mig: En stabil og loyal medarbejder med gå-på-mod, der leverer et godt stykke arbejde.

Skriv en kommentar

Call Now Button40876398